Nejnovější recenze ze sekce Poštovní schránky
DOLS poštovní schránka D042 NEREZ - šikmá - regulace hloubky 330-480 mm Provedení čelní desky: bez tlačítka s 1 jmenovkou
přesná vkusná , snadná montáž , český návod , super cena ,
Top
+ menší rozměry
Moc pěkná, velká
- hezké a moderní
- Při odšroubování nerezových štítků (jmenovek u zvonkových tlačítek) může dojít k odtržení šroubku s matičkou.
Společnost Domys na moji žádost o zaslání nového štítku reagoval rychle a zaslal nový.
Schránka je pěkná.
- jednoduchá a pěkná
- Vejde se do ní obálka až do formátu A4
- Přitom schránka není zbytečně o moc větší
- Pevný plech (tloušťky asi 1 mm)
- Jednoduchý vzhled s decentním kontrolním otvorem, tvarovaným proti dešti.
- Matná antracitová barva je elegantní (není tak smutná jako černá nebo naopak zbytečně "nesvítí" jako nerez)
- Krytka vhozu má nalepené těsnění, takže by do ní nemělo zatékat i při instalaci např. na plot
- Plechová příčka, o kterou se opírá zámek je měkčí (ale schránka zase není trezor)
- Nemá jmenovku, ale její absence mně naopak vyhovuje (jméno mám na zvonku)
- Nepřiložené vruty a hmoždinky mi nevadí
Klady jednoznačně převažují, zápory pro mne vlastně žádnými nevýhodami nejsou, proto 5 hvězd.
Dárek
- Všechno v pořádku
- Bezkonkurenční cena a slušná kvalita výrobku
- Bohužel nemá prostor na jmenovku.
- zatím jsme nepověsili, je nutné koupit ke schránce pořádné hmoždinky a vruty, ty co jsou dodávané nejsou určeny na její zavěšení na fasádu , ale spíš na pověšení obrázku
- Maximální Spokojenost...
Doporužuji....
Splnilo to moje představy, povedený výrobek.
vše v pořádku
- je ok
splnil očekávání
Schránka je vcelku prostá a plní svůj ůčel, nezmokne v ní doručená pošta. Jistě se dají pořídit reprezentativnější kousky, ale na místě pro které je vybraná dostačuje. A za nabízenou cenu nemá konkurenci.
Velice pěkná, dostatečně velká.
- Nerezová schránka je ze slabého nerez plechu ale problém je v tom že je ta stříška lehká a ve větru se otvírá a prší do ní. Všechny dopisu jsou na kaši mokré.