Nejnovější recenze ze sekce Poštovní schránky
- Schránka je moc pěkná jen pozor na odstín je spíše šedý ale obchod je super a budeme měnit za černý
- Kvalitní provedení
Jwednoduchá obsluha, ale; mizerný čř;eský návod, jako obvykle po VLSP 1989!!!
- Pěkné provedení.
- Barva je deklarována jako antracit, ale já ji vidím jako úplně černou.
vypadá slušně ovšem zda je nerezová... uvidíme
pěkně vyhotovené.
- Moderní poštovní schránka
- Schránka je vyrobena, aby do ní nepršelo, to je super
- Bohužel však celkový dojem kazí povrchová úprava a zabalení. Na fotografiích na webu vypadá schránka velice dobře, ale povrchová úprava je laciný nástřik. Je to moje první schránka za takovou sumu a čekal jsem TOPku, čekal jsem práškovou hrubou a matnou povrchovou úpravu, to bylo něco. Dobrý nápad, ale realizace nic moc. Také bych uvítal signalizaci, že ve schránce něco je, ale nutné to úplně není. A lépe bych schránku balil. Fólie, jakoby vakuově přitisknuta ke schránce moc neochrání, ale faktem je , že jí takto někdo již zabalil. Schránka má dva zřetelné škrábance, ale řešit to nehodlám, povrch schránky je takový, že za čas bude poškrábaná celá. Povrch je citlivý, soudím podle toho, že již při balení utrpěla...
- Jednoduchá instalace i nastavení.
- Kvalitní výrobek!
- Nerez
- Perfektní velikost
- Musí se montovat na podložky, aby víko nedrho o zeď
perfektní výrobek pro majitele rodinných domů atd, za danou cenu bezkonkurenční výrobek
- kvalita zboží odpovídá přesně popisu při prodeji
- zboží byylo dobře zabaleno
Krásná schránka za pěkné peníze
- Čistá a kvalitní komunikace
- Nám vyhovuje
- Schránka je opravdu velká, tudíž se do ní bez problémů vlezou i větší dopisy.
- Vhazovací otvor je dostatečně velký.
- Výhodou je umístění vhazovacího otvoru z vrchu, kdy se při vhazování větších a "tlustších" zásilek obsah nijak nedeformuje.
- Vršek schránky je šikmý, takže při dešti lépe stéká voda ze schránky. Už jsem viděl i podobné schránky, které měly vršek rovný, což není tak dobré řešení.
- Plusem je, že jsou součástí balení i dva štítky na jmenovku.
- Některé hrany plechu jsou ostřejší.
Součástí schránky jsou i odnímatelné plastové krytky na spodní tubus určený pro vhazování novin a letáků. V našem případě měly obě krytky ulomený zajišťovací zobáček (takže krytky na tubusu nedržely), což nám ale nevadilo, protože jsme stejně měli v plánu tyto krytky oddělat a tak jsme i učinili.
Schránka je nerezová, ale i nerez ocel se vyrábí v různých "třídách", takže až čas ukáže, jak schránka obstojí ve venkovním prostředí.
Celkově vypadá schránka velice pěkně a masivně. V této cenové kategorii bezkonkurenční.
- Plech je tenky , schranka pusobi nepevne.obchod z neznameho duvodu znevyhodnuje dobirku prodlouzenou dodaci lhutou,pritom na jeho strankach se mi nepovedlo najit jeho adresu, coz pusobi neverohodne, a opatrneho zakaznika to nuti dobirky vyuzit.
Kvalitní schránka za rozumnou cenu
- super